Friskvårdsguidning

Vi är alla en del av naturen! 
Att få en guidning av våra sinnen i naturen bidrar till förändring!

Vi är alla en del av naturen och den bidrar till att vi kan må bättre. Att använda sig av naturen både i förebyggande syfte och när vi har ett extra större behov har visat sig ge riktigt goda effekter.
Forskning visar att vi mår bättre i naturen än i stadsmiljö, det minskar stress, stärker immunförsvaret, ökar våra kognitiva förmågor, lindrar depression och dessutom ger det inga biverkningar! Med hjälp utav våra sinnen kan vi öka vårt välmående när vi vistas i naturen, varva ner och rikta vårt fokus inåt istället för alla intryck vi utsetts för varje dag. Dessutom så har man sett i forskning att träd avger fytonsider som på riktigt bidrar till att läka oss på cellnivå.

Längtar du ut till naturen och gärna vill pröva att vara med på en friskvårdsguidning, även kallat att skogsbada, i grupp så är du varmt välkommen!
Du/Ni kan anmäla en hel grupp för ett gemensamt tillfälle eller så kan du anmäla dig själv för att följa med på angivna tider. (Linköpings kommun med omnejd)

Se mer information nedan.

När våren kommer så finns det mycket härligt att ta del av i naturen för våra sinnen!
Datum för skogsbad kommer när sol, värme och grönska kan göra oss sällskap.
Anmäl gärna ditt intresse i förväg!


Vid ett skogsbad så blir du guidad genom våra olika sinnen i naturen, vi gör olika övningar tillsammans i grupp och enskilt. Klä dig efter väder, ta gärna med något extra att klä på dig, något att dricka och ett sittunderlag.

eller
stilafsofia@hotmail.com

Välkommen att kontakta för intresse av friskvårdsguidning med hel grupp.

Våren är i antågande och nya tillfällen förbereds för att "skogsbada".
Är Du/Ni intresserade så hör gärna av er!

Ord från tidigare deltagare

"Den här 1 1/2 timmen gav mig mer lugn och frid än vad jag har känt på flera månader. Helt fantastiskt att rekommendera till alla oavsett bakgrund och förutsättningar"

"Mycket bra aktivitet för återhämtning och att komma bort från all vardagsstress"

"Perfekt aktivitet att pröva oavsett om det är någonting man vill fortsätta med"

"Jag var osäker i början vad jag skulle få ut av den här upplevelsen men redan efter första övningen kände jag mig så grundad och till freds. Min vardag har jag inte tänkt på alls. Jag känner mig som mig själv igen! Skulle rekommendera detta till alla! Jag kommer definitivt göra detta igen!

"Ett härligt tillfälle för alla att varva ner och ta hand om sig själv"