Eteriska oljor och mer

Eteriska oljor och mer! 
Dessa oljor kommer endast från växtriket och har en förmåga att förändra oss både på insidan som utsidan.
Det är att ha naturen på en liten flaska helt enkelt!

 

När jag började använda eteriska oljor så blev det en förändring i mitt liv som jag inte vill vara utan! Att få dofta på dessa fantastiska växter, blommor, örter och träd från hela världen, sprida dem i min doftspridare, använda på kroppen eller till och med ha i mat och dryck har bidragit till en ny fin upplevelse.
Dessa oljor är högkoncentrerade, giftfria, ekologiska, framtagna på rättvisa sätt och med en hel process med kunden i fokus. En droppe olja på din hud ger effekt upp till din hjärna på bara 20 sekunder. Oljorna får kontakt med vårt limbiska system i hjärnan och bidrar till att lätta på våra tunga känslor. 

Du har oljor som hjälper dig med dina känslor när vardagen är för tung, oljor för ditt hormonsystem som kan vara extra svårt en viss tid i månaden, ger finare hud, vitaminboost med mera. Oljorna finns rena, blandningar av olika oljor, skönhetsprodukter, smink, hygienprodukter, hushållsprodukter, näringsprodukter med mera. Det finns till alla, män, kvinnor och barn.

Jag är oberoende distributör och jag vill inspirera dig och stötta dig i din process att lära känna dessa produkter. 

En extern hemsida är på väg att lanseras som du kommer nå här ifrån så småningom. Syftet är att ge dig här tips och råd på dessa produkter och när du väl är igång så får du än mer handfasta råd på resan mot ett liv med dessa oljor.

Du är också varmt välkommen att besöka min sida på Instagram just endast för dessa produkter @naturensgava

D I G I Z E gör din mage glad igen 💫 #eteriskaoljor #eteriskaoljorsverige #youngliving #younglivingeurope #younglivingsverige #younglivingsweden #essentialoils #essentialoilsyoungliving #younglivingessentialoils #organic #giftfritt #naturligt #växtbaserat #eteriskaoljorochmer #läkamednaturen #yleo #digize