kopia Utbud

Grön återhämtning online

Önskar Du en förändring och längtar efter att lyssna mer på Dig själv?
Stil af Sofia erbjuder dig stöd med utgångspunkt av att "läka med naturen".

Motiverande samtal/stödsamtal

Jag erbjuder webbsamtal för dig som önskar att bli lyssnad på och som vill ha en förändring i ditt liv.
Jag lyssnar in, din berättelse är i fokus och vi försöker tillsammans avrunda med ett lämpligt nästa steg för dig. Naturen får gärna vara en inspiration till förändring.
Här bokar du en tid:

Eteriska oljor och mer

Önskar du förändring av både din insida och utsida kan jag varmt rekommendera att bli en av oss alla som ällskar eteriska oljor! Det handlar om att vilja ta till sig en ny livsstil och jag lovar, detta förändrade mitt liv i massor! Blir du intresserad av att veta mer? 

Webbkurs

En webkurs kan du göra i din egen takt och när du vill på dygnet. Söker du inspiration, vill lära dig något nytt och önskar en förändring? Då är en webbkurs något för dig! 

Blommor och grönt till din tjänst

Jag har en förkärlek för det naturliga och skapar gärna alster utifrån önskemål. Kanske vill du ge bort något speciellt till någon och vill att jag gör något "grönt" med en rostig gammal plåtburk, taggtråd, käpp eller annat du associerar som bästa gåvan till din vän. Eller så vill du skapa en minnesvärd dag med en fin bukett i din hand eller något du vill ge till någon du har kär, i livet eller som gått vidare. Hör av dig så planerar vi något unikt tillsammans och minnesvärt!