Om Sofia

Stil af Sofia är skapad och drivs av mig, Sofia Tjäder!
Min önskan och mitt syfte är att få inspirera och bidra till förändring i ditt liv och allt med inriktningen att LÄKA MED NATUREN
Erbjuder bl.a. friskvårdsguidningar både i fysisk miljö och stödsamtal via Skype/FaceTime.


 

Min övertygelse är att vi läker som bäst när vi använder våra sinnen, tar in vår natur och när vi arbetar med våra händer. För mig handlar det bl.a. om att skapa något med blommor och av den natur vi har runt omkring oss och framför allt mår vi bra av att vistas i vår natur och med enkla medel kan vi skapa återhämtning av den natur vi har runt omkring oss.
 
Förändring tillsammans med blommor och natur är ingrediensen för ett bättre välmående enligt mig.
 
Min devis är att man ska LÄKA MED NATUREN och SKAPA MED HÄNDERNA!

Jag, Sofia, är utbildad beteendevetare och florist samt har intresse av att vistas i naturen och att röra på mig. När vi befinner oss i naturen ger vi näring till vårt inre och vi ges möjlighet till återhämtning. 

Att få skapa något med våra händer innebär att både lägga vår energi på något annat för en stund men också det genuina att använda våra sinnen på alla vis. Jag är övertygad om att när vi tar hänsyn mer till våra sinnen så blir vi mer ett med oss själva vilket gör att vi mår bättre. Och för mig kan det t.ex. handla om: dofterna i skogen av mossa och gran, ljuden från vinden, regndroppar och fåglarna, händerna omkring en torr kotte eller smaken av ett saftigt blåbär.
 
Med min erfarenhet både privat och inom arbetslivet har jag skapat Stil af Sofia som syfte att ge inspiration och kurser inom grön återhämtning, och i första hand online. Det är kurser som handlar om förändring mer specifikt men också kurser där förändringen handlar om att skapat något med händerna av t.ex. blommor, allt för att vi ska finna tillfredsställelse på det sätt som var och en har behov utav. Du kommer också att kunna få del av kurser för att lära dig mer att skapa med blommor.
 
Stil af Sofia är i ett uppstartsskede och utvecklas vart efter. Du kan inspireras av det jag delat under rubriken UTBUD.
 
Varmt välkommen till Stil af Sofia, hoppas du kommer trivas här!